Officiell Partner
Officiell Partner

Marginalen Bank

  • Adolf Fredriks Kyrkogata 8
  • 10074 Stockholm
  • Sverige
  • Tel 0771-717 710
  • Besök hemsida
Nina
Nina Severin Gunnarsson
Partneransvarig
Tel 010-495 18 05
Mobil 070-640 42 00

Om vårt företag

Marginalen Bank har cirka 300 anställda i Sverige och har ungefär 300 000 kunder. Vi är en trygg, säker och lönsam bank. Vid utgången av 2015 visade vi ett positivt totalresultat på 86,4 miljoner kronor och hade tillgångar till ett värde av 17,4 miljarder. Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn, omfattas av insättningsgarantin och är ISO-certifierade. Marginalen Bank ägs av Marginalen AB.

Våra rötter går tillbaka till 1979 och vi har sedan Marginalen bildades i början på 90-talet växt av egen kraft. I samband med att Marginalen förvärvade Citibanks svenska konsumentbank 2010 bildades Marginalen Bank.

Vår uppfattning är att människor som lånar ut pengar till oss också ska ha ränta på sina pengar. Vi erbjuder därför några av marknadens mest konkurrenskraftiga sparkonton.

Vi tycker även att så många människor som möjligt ska få tillgång till enkla och tydliga finansiella produkter. Vi erbjuder privatlån och med vårt Omstartslån kan människor få chans till en ekonomisk omstart i livet. Våra kreditkort har vassa försäkringar och poängsystem och är utformade för att passa livets alla situationer.

Marginalen Bank erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi är själva företagare och har gjort den tillväxtresa som många av våra företagskunder är mitt uppe i. Det är med dessa insikter som vi skapat vårt företagserbjudande. Vi hjälper till med tillväxtfinansiering som fakturafinansiering, företagslån, leasing och avbetalningstjänster.