Bröderna Ohlsson – sex decennier i Bajens tjänst - köp boken här

Bröderna Ohlsson – sex decennier i Bajens tjänst - köp boken här
Pris: 295 kr
Säljare: Idrottsförlaget i Västerås AB
Gäller till: 2017-12-03

Beskrivning

Boken ges ut av Idrottsförlaget och marknadsförs i samarbete med och till förmån för Hammarby Fotboll.

Det är inte vad man gör, det är inte vem man är, fattig eller rik, direktör eller knegare, poet eller sopgubbe, takvåning på Södermalm eller hyresetta i Farsta, kostym-Nisse eller mods-Kenta Gustafsson, alla är välkomna till Hammarby, om de bara har vett att bete sig. Det är alltså en fråga om HUR man gör det man gör. En fråga om stil.

Det är en vacker ideologi som utgör själva fundamentet till att Hammarby är laget som drar överlägset mest publik av alla klubbar i hela Norden. En livshållning uttryckt i fotboll.
Men en ideologi är bara tomt prat och rosa drömmar om den inte bevisligen då och då tar fast form och blir verklighet.

Bröderna Kenta och Billy Ohlsson från Bagarmossen strax söder om Söder är två som gjorde drömmen till verklighet. De är bibeln. Två genuina lirare som har tjänat klubben i sex decennier. I vått och torrt. De levde och spelade efter devisen att en tunnel är den närmaste vägen till motståndarmålet. De förkroppsligade stilen. Kenta: flest matcher i klubbens historia. Billy: flest mål i klubbens historia. Kenta passade och Billy nätade.

Köpvillkor

Den här produkten eller tjänsten annonseras på Bajendealen. Övriga köpvillkor tillhandahålls av säljaren. Klubben tar inget ansvar för eventuella fel eller reklamationer som uppstår vid köp.

Visa fler erbjudanden från Idrottsförlaget i Västerås AB