Kortet för dig som älskar Hammarby

Kortet för dig som älskar Hammarby
Säljare: Marginalen Bank
Gäller till: 2017-12-03
Köpinstruktion
JUST NU! FÅ EN MATCHTRÖJA OCH 3000 POÄNG* Läs mer på https://www.marginalen.se/hammarbykortet eller ring Marginalen Banks kundservice på 0771-717 710 så berättar vi mer!

Beskrivning

JUST NU! FÅ EN MATCHTRÖJA OCH 3000 POÄNG*

Det finns många sätt att stötta din klubb. Med Hammarbykortet stöttar du Hammarby fotboll, får poäng för alla dina köp och har möjlighet att gå på exklusiva events.

Kortet för alla Hammarbyfans
✔ Poäng på allt du handlar
✔ VIP-event och exklusiva erbjudanden under säsongen
✔ 9 vassa reseförsäkringar
✔ Bidra till klubbens och verksamhetens utveckling
✔ Upp till 7 veckors räntefri kredit
✔ Ingen årsavgift första året

Så fungerar det
Hammarbykortet är ett betal- och kreditkort som ger poäng på allt du handlar. Poäng som du sedan växlar in mot Hammarbyprodukter, presentkort och resor. Samtidigt bidrar du till klubbens och verksamhetens utveckling.

*Erbjudandet med poäng och matchtröja gäller för dig som inte haft kortet de senaste tolv månaderna. Din ansökan ska bli godkänd, sedan gör du tre köp med kortet inom 30 dagar för att aktivera erbjudandet.

Vid nyttjande av kredit vid 20.000 kr är effektivräntan 18,99% och vid 100.000 kr är effektivräntan 17,01% (2015-09-01).

Köpvillkor

Den här produkten eller tjänsten annonseras på Bajendealen. Övriga köpvillkor tillhandahålls av säljaren. Klubben tar inget ansvar för eventuella fel eller reklamationer som uppstår vid köp.